Bu Topragin Renkleri Basin Fotograf Yarismasi Basladi

Bu yil 60. yilini kutlayan sektörün öncü firmasi GÜBRETAS, yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor: Bu Topragin Renkleri adli Basin Fotograf Yarismasi basladi. Basvurular, 30 Nisan 2013 tarihine kadar devam edecek.

Bu Topragin Renkleri Basin Fotograf Yarismasi Basladi
Usta fotografçilardan olusan jürinin degerlendirmesinde dereceye girenlere toplam 11 bin TL para ödülü dagitilacak.
Tarim sektöründeki sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken GÜBRETAS (Gübre Fabrikalari T.A.S.), yeni bir projeye daha imza atiyor. 60 yili geride birakan sirket, “Bu Topragin Renkleri” isimli Basin Fotograf Yarismasi’ni baslatti.
Eylül ayindan itibaren baslayan Bu Topragin Renkleri Basin Fotograf Yarismasi’na basvurular, sadece internet üzerinden yapilabilecek. Son katilim tarihi 30 Nisan 2013 olan yarismada toplam 11.000 TL’lik para ödülü verilecek. Birincilik ödülü olarak 5.000 TL, ikinciye 3.000 TL ve üçüncüye 1.500 TL’lik para ödülünün konuldugu yarismada 3 kisiye de mansiyon ödülü verilecek.
Yarismanin jürisinde özellikle basin fotografçiligi konusunda tecrübeli isimler yer aliyor. Abdurrahman Antakyali, Coskun Aral, Garbis Özatay, Ismail Küçük, Sabahattin Kayis, Selahattin Sevi ve Yakup Güler’den olusan yarisma jürisi, sonuçlari 6-10 Mayis 2013 tarihleri arasinda degerlendirerek, sonuçlar 14 Mayis 2013’teki Dünya Çiftçi Günü’nde açiklanacak. Yarismadan fotograflarin yer aldigi bir sergi de düzenlenecek.
Yerel ve ulusal basinda görev yapan tüm medya mensuplarina açik olan yarismanin bu yilki ana temasi “Anadolu Topraklarinda Tarim” olarak belirlendi. Katilimcilar, Türkiye’nin farkli bölgelerinden üretim, hasat, ekim, dikim, gübreleme gibi tarimsal faaliyetler ile bu alandaki insanlari en iyi fotograf karesinde bulusturmaya çalisacak.
Basvuru ve yarismayla ilgili detaylar www.butopraginrenkleri.org adresinde.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284