Çiftçinin Yüzü Gülüyor

TKDK Karaman Il Koordinatörlügü, Avrupa Birligi (%75) ve Türkiye Cumhuriyeti (%25) katkilariyla hibe destegine 9. Basvuru çagri döneminde basvuran projelerin incelemelerini tamamladi ve hibesini yatirimcilarinin hesabina aktarmaya basladi.

 Çiftçinin Yüzü Gülüyor

TKDK Il Koordinatörlügüne 9.Basvuru Çagri Döneminde 22.03.2013 tarihinde “150 Kovanlik Bal Üretim Faaliyetinin Modernizasyonu” projesini teslim eden Hüseyin Ince toplam yatirim tutari 157.683,25 TL, uygun yatirim tutari 104.855,50 TL olan yatirim projesinin 52.427,75 TL’ lik hibe tutarinin hesabina geçirilmesinin mutlulugunu yasadigini belirterek Karaman ilinde tarimsal faaliyetlere hibe desteginde bulunan Kurumumuzun ilimiz için bulunmaz bir firsat oldugunun altini çizerek tüm yatirimcilarin bu firsati degerlendirmesi gerektigini söyledi.

TKDK Karaman Il Koordinatörü Bahtiyar Çetin ise ‘’ Il Koordinatörlügümüz, ilimizdeki yatirimcilarin, ilimize yatirim yapmak isteyen yurt içi ve yurt disindaki yatirimcilarimiz hazirliklarini tamamlayarak Karaman Ilimizin bu bütçeden en büyük payi almasi için müraacatlarini beklemektedir ‘’diyerek yatirimcilara çagrida bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284