Ilimizde Yilin Ilk Mahsulün Satisi Yapilacak

Ilimiz Ticaret Borsasinda yilin ilk mahsulünün satis töreni 19 Haziran Sali günü saat 10.00’da Borsa Satis Salonunda yapilacak.

Ilimizde Yilin Ilk Mahsulün Satisi Yapilacak

Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug konuyla ilgi yaptigi açiklamada, bu seneki mahsulün geçen seneye göre biraz düsük oldugunu, yeni hasat sezonu ile birlikte verimde düsüsün ama özellikle kalitede artisin beklenildigini, yapilacak ilk arpa hasadi ile ilimiz hasat sezonuna girildigini belirterek “Ürünlerini satacak ve destekleme alacak olan çiftçilerimizin ürünlerini geciktirmemelerini, güvenilirlik açisindan borsamiza kayitli olan bugday pazari esnafi ve üyelerimizi tercih etmelerini ve borsa olarak teminat olacagimizi bunlarin disinda yer alan kisi ve kisilere ise kesinlikle itibar etmemelerini rica ediyorum. Yeni hasat sezonunun çitçilerimize, tüccarlarimiza, sanayicilerimize, ilimize ve ülkemize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Yilin ilk mahsulünün açik arttirma usulü ile satisinin yapilacagi programa ilgi duyan çiftçilerin ve Karamanlilarin davetli oldugu açiklandi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284