KOP Bölge Koordinasyon Toplantisi Yapilacak

8 Haziran 2011’de kurulan Konya Ovasi Projesi Bölge Kalkinma Idaresi Baskanligi Türkiye’nin yüzde 8,3’ünü olusturan Aksaray, Karaman, Konya ve Nigde illerinden olusuyor.

KOP Bölge Koordinasyon Toplantisi Yapilacak
KOP illerinden ve bakanliklardan gelen proje önerilerinin yani sira KOP Eylem Plani kapsamina dair degerlendirmelerinin yapilmasi ve bir yol haritasinin çikarilmasi amaciyla 16 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Konya Hilton Garden Inn Otel’de Kalkinma Bakani Cevdet Yilmaz baskanliginda KOP Bölge Koordinasyon toplantisi yapilacak.
Söz konusu toplantiya, Bakanliklarin temsilcileri, Bölge Valileri, Bölge Milletvekilleri, Bölge illerinden üst düzey kamu ve sivil toplum kurulusu temsilcileri, GAP, DAP, DOKAP Bölge Kalkinma Idareleri ile bölgedeki Kalkinma Ajanslari davet edildi.
Açilis konusmalari ile baslayacak olan toplantida, KOP Bölge Kalkinma Idaresi Baskani Prof. Dr. Mehmet Babaoglu tarafindan, Idarenin kurulus süreci, KOP Bölgesi, KOP Eylem Plani kapsaminda bölgede yapilan çalismalari ve kurumlardan gelen proje önerilerini degerlendiren bir sunum yapilacak.
Sunumun ardindan KOP Eylem Plani ile ilgili katilimcilarin görüsleri alinacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284