Basin Ilan Kurumu-KOSGEB-Medya Bulusmasi 9 Aralik’ta Ankara’da

Türkiye’de 1961 yilindan bu yana medya sektörümüzün önemli aktörlerinden biri olan Basin Ilan Kurumu’nun, yerel basin basta olmak üzere medyanin, geleneksel gazeteciligin yani sira, teknolojik gelismenin sagladigi imkânlari da kullanarak yeni ekonomik firsatlardan yararlanmalari amaciyla baslattigi çalismalar devam ediyor.

Basin Ilan Kurumu-KOSGEB-Medya Bulusmasi 9 Aralik’ta Ankara’da
“Türk Basini Reklamcisiyla Bulusuyor” sloganiyla, reklam sektörünün öncülerini, ünlü isadamlarini Anadolu’ya tasiyarak 7 bölgede 44 ilin medya temsilcileriyle bulusturan Basin Ilan Kurumu, simdi de KOSGEB isbirligi ile yeni bir girisime imza atiyor.
Kamunun ilan ve reklam vereni Basin Ilan Kurumu ile KOSGEB’in himayesinde düzenlenen bu programin amaci; basta yerel basin olmak üzere tüm medya isletmelerimizin, yapisal sorunlarini asmis, gücünü rekabetten alan, bilgi ve teknolojiye dayali çagdas isletmelere dönüstürmek.
KOSGEB’in KOBI’lere yönelik mevcut gelistirme ve destekleme programlarindan yerel basin ve medya isletmelerinin nasil yararlandirilabilecegine dair bilgilendirme toplantisi 9 Aralik Cuma günü Ankara’da Rixos Otel’de yapilacak.
Programa, Basin Ilan Kurumu’nun subelerinin bulundugu iller basta olmak üzere 81 ilden yazili, sözlü, görüntülü ve internet medyasi temsilcileri istirak edecek. Toplantiya ilimizden KGRT’yi temsilen Senem Yavuzaslan katilacak.
Bilgilendirme toplantisi bir gün sürecek olup; program sabah saat 10.00’da protokol konusmalarinin yer aldigi açilis oturumu ile baslayacak.
Açilisi müteakiben verilecek kahve ve çay arasindan sonra Basin Ilan Kurumu ve KOSGEB yetkililerince kurumsal ve tematik sunumlar yapilacak.
BIK tarafindan toplantinin yapildigi Otel’de saat 13:15’da verilecek ögle yemeginden sonra saat 14:00’de panel oturumuna geçilecek. Panelde KOBI’lere yönelik gelistirme ve destek programlarinin içerik ve kapsami, bu programlarin nasil ve ne sekilde yerel basin ve medya isletmelerinin istifadelerine sunulabilecegine dair konu ve hususlarin yani sira yerel basin ve medya isletmelerinin temel sorunlarinin da tartisilmasi öngörülüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284