“Hayatımızdaki Verimlilik Kavramına Farklı Bakışlar” Paneli Düzenlendi

Vali Murat Koca, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünce organize edilen “Hayatımızdaki Verimlilik Kavramına Farklı Bakışlar” paneline katıldı.

“Hayatımızdaki Verimlilik Kavramına Farklı Bakışlar” Paneli Düzenlendi
28 Nisan 2016 Perşembe günü 15.00' de Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen panele; Vali Murat Koca, Vali Yardımcısı Kenan Eskin, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ali Osman Kaşıkçı, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yıldırım' ın  moderatörlüğünde;  KMÜ İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halit Çalış, KMÜ Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Nevzat Aydın, KMÜ Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yar. Doç. Dr. Aydın Ruşen ile Toprakçılar Makine San. Tic. Ltd. Şti. sahibi Hamza Toprakçı tarafından katılımcılara, "Değer Kavramında Verimlilik",  "Toprak ve Su Verimliliği", "Atık Malzemelerin Geri Dönüşüm Verimliliği ve Temiz Teknoloji" ile "Sanayide Verimlilik Tecrübeleri" konulu sunumlar gerçekleştirildi.
Panel katılımcılara Vali Murat Koca tarafından teşekkür plaketleri verilmesi ve kokteyl ikramı ile sona erdi.



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284