ISKUR Tweet Atacak

Kurum, resmi internet sitesinin yani sira, internet kullanicilarina daha yakin olmak amaciyla, Facebook ve Twitter sayfasi olusturdu.

ISKUR Tweet Atacak
ISKUR, sosyal medya kullanicilarina daha yakin olabilmek için resmi internet sitesinin yani sira Facebook ve Twitter sayfasi da olusturdu.
Interaktif bir yapiya kavusmak amaciyla çalismalar yürüten ISKUR, artan sosyal medya kullanimini da dikkate aldi.
Internet kullanicilarina daha kisa sürede ulasmayi planlayan ISKUR, Facebook ve Twitter gibi milyonlarca üyesi olan sosyal medyada resmi sayfalariyla yer alacak.
Internet kullanicilari, ISKUR'un internet sayfasinin yani sira sosyal medyadaki resmi sayfalarini takip ederek, kurumun yürüttügü hizmetlere iliskin haberler ile fuar, seminer ya da çalistay gibi etkinliklerden haberdar olabilecek.
Güncel çalismalarla ilgili bilgiler, fotograflar ve videolar, aninda kurumun sosyal medyadaki sitesinden paylasilacak.
KULLANICILAR SORULARINA YANIT BULABILECEK
Uygulama ile kullanicilar, Twitter ve Facebook araciligiyla her türlü talebini ve sorunlarini kuruma iletebilecek. Yapilan degerlendirmelerin ardindan kullaniciya özel cevaplar da yine bu sayfalar araciligiyla verilecek.
Kisinin talebinin bulundugu ili ilgilendirmesi durumunda ise kullanici il müdürlügüne yönlendirilecek. Kurum tarafindan il müdürlügündeki ilgili birim de bilgilendirilerek, talebin en kisa sürede yanitlanmasi saglanacak.
Kullanicilar, bu sayfalarda yorumlar yapabilecek ve paylasimlarda bulunabilecek.
ISKUR'un Facebook ve Twitter adresleri söyle:
-www.facebook.com/TurkiyeIsKurumu
-www.twitter.com/TurkiyeIsKurumu
Kaynak: Sabah

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284