“Basin Karti Kisa Mesaj Uyari ve Bilgilendirme Modülü” Faaliyete Geçti

Basbakanlik Basin Yayin ve Enformasyon Genel Müdürlügünce yürütülmekte olan Basin Karti islemlerinde, “Basin Karti Kisa Mesaj Uyari ve Bilgilendirme Modülü” nün (BKEBS) faaliyete geçmesi ile ilgili olarak, Basbakanlik Basin Yayin ve Enformasyon Genel Müdürlügünden yapilan açiklamada;

“Basin Karti Kisa Mesaj Uyari ve Bilgilendirme Modülü” Faaliyete Geçti

“Genel Müdürlügümüz Basin Kartlari Elektronik Basvuru Sistemi (BKEBS) üzerinde, basin mensuplarinin basin kartlari ve basin karti basvurulariyla ilgili is ve islemlerden daha hizli haberdar olabilmelerini saglamak için iyilestirici çalismalar araliksiz devam etmektedir.
Yürütülen faaliyetlerin daha saglikli, hatasiz ve hizli yapilabilmesi Genel Müdürlügümüz açisindan son derece önem arz etmektedir. Bu amaçla hazirliklari bir süredir devam eden BKEBS Kisa Mesaj Uyari ve Bilgilendirme Modülü 27 Temmuz 2015 tarihi itibariyle faaliyete girmistir. SMS modülü sayesinde Genel Müdürlügümüz faaliyetlerinin en önemli muhataplarindan olan basin mensuplarinin kendileri ile ilgili islemlerin her asamasindan bilgi sahibi olabilmeleri amaçlanmaktadir.” denilmektedir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284