Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

“Eğitimim Türkiye’de Stajım Avrupa’da” Stajyerleri İlimize Döndü

Eğitim

Temizel-Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin “Eğitimim Türkiye’de Stajım Avrupa’da” isimli Erasmus+ projesi ile 2 haftalık staj uygulamasını 24 Şubat 2019 - 9 Mart 2019 tarihleri arasında Çekya’nın Prag ilinde gerçekleştiren öğrenciler 10 Mart 2019 tarihinde yurda döndüler.

Çekya´dan dönen katılımcı öğrenci ve öğretmenler, 13 Mart 2019 tarihinde okul kütüphanesinde bilgilendirme ve yaygınlaştırma faaliyeti yaptılar.  Portekiz´in Braga kentinde gerçekleştirlecek 2. hareketliliğine katılacak 8 öğrenci ve 3 öğretmenlere deneyimlerini aktardılar.
Projenin verimli geçtiğini belirten okul müdürü Bülent Karademir konuşmasında “Projemizin ilk yurtdışı hareketliliği amacına uygun olarak tamamlanmış olup, öğrencilerimiz Teknik ve kültürel açıdan çok ciddi kazanımlarla yurda dönmüştür. Bu kazanımlarını öncelikle okulumuzda daha sonra Karaman genelinde yaygınlaştırma faaliyetleri ile paylaşacaklardır. Projeye katılan öğrencilere ve ailelerine projeye gösterdikleri ilgi alaka ve destek için teşekkür ederim”dedi.
Öğrencilerin yurtdışı çalışmaları ve kültürel faaliyetlerinin sunumunun ardından toplantı noktalandı.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.