Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Eregli Meslek Yüksek Okulu’ndan Ayranci’ya Ziyaret

Eğitim

Selçuk Üniversitesi Eregli Meslek Yüksek Okulu Sosyal Iletisim Merkezi ögrenci gurubu “Imece etkinlikleri” kapsaminda, Ayranci Milli Egitim Müdürlügüne bagli Kayaönü Ilkögretim Okulu`nu ziyaret ettiler.

Okutman Eray Günay, Ögretim Görevlileri, Oguzer Sinan, Mustafa Toprak ve Simer Grubu ögrencilerinin katilimi ile yapilan ziyarette grup üyelerinin ögrenciler ile tanisma kaynasmasindan sonra bir açiklama yapan Eray Günay, “Simer olarak özellikle en uzakta, en mahrum durumda köyleri seçiyoruz. Bizleri Köyünüze ve okulunuza kabul ettiginiz için tesekkür ederiz. Sizler soylu, gururlu, insani, mert, dürüst, güleç insanlarsiniz. Bizim buralara gelis amacimiz; Allah rizasi ve ülke sevgisi. Bu devletin bir parçasi olarak, sefkatimizi ve sevgimizi bir gün de olsa bir kaç saate olsa paylasabilirsek ne mutlu bizlere” dedi.

Grup üyeleri tarafindan hazirlanan sosyal içerikli skeçler, oyunlar sergilendi. Palyaço gösterisi ve müzik dinletisinden sonra okul kitapligina ve ögrencilere getirilen hediyeler takdim edildi. Ögrencilerin gözlerindeki mutluluk görülmeye degerdi. Selale Mevkisine yapilan kisa geziden sonra etkinlik sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.