Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

KMÜ Ögrencileri Miniklerle Bulustu

Eğitim

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi bölümü ögrencileri ilkögretim ögrencileri ile bir araya geldi.

BESYO ögrencileri ders etkinlikleri çerçevesinde yeni projelere imza atmaya devam ediyor. ‘Ögretim Ilke ve Yöntemleri’ dersi kapsaminda Karaman Sabiha Gökçen Ilkögretim Okulu dokuzuncu sinif ögrencilerine ders anlatan KMÜ’lü ögrenciler, minik ögrencilere sporun hayatimizdaki önemini eglenceli oyunlar ve sportif aktivitelerle anlatirken minikler de eglenceli ve farkli bir gün geçirdiler.
Dersin sorumlu ögretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Veysel Temel, “Dörderli gruplar halinde gerçeklestirdigimiz uygulamali ders anlatma programinda BESYO ögrencilerimiz ilk ögretmenlik deneyimlerini yasayarak ögrenirken gelecekte icra edecekleri ögretmelik mesleginin önemi konusunda da bilgi sahibi olma firsati yakaladilar.” seklinde konustu.
Etkinlik minik ögrencilerle hatira fotografi çektirilmesiyle birlikte sona erdi.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.