Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Liseli Öğrencilerden Resim Sergisi

Eğitim

Karaman Lisesi öğrencilerinin yıl boyunca hazırladıkları karma resim sergisi Karaman Lisesi Sergi Salonunda öğrenci ve velilerin beğenisine sunuldu.

2018-2019 eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla tarihi Karaman Lisesi öğrencileri tarafından karma resim sergisi açıldı. Öğrenci ve öğretmenlerin yıl boyunca emek harcayarak hazırladıkları sergi Karaman Lisesi Sergi Salonunda görücüye çıktı. Karaman İl Milli Eğitim Şube müdürleri Mehmet BALKAYA, Necmeddin ACAT ve okul müdürlerinin katılımı ile açılan karma resim sergisinde 60'den fazla resim öğrenci ve velilerin beğenisine sunuldu. Karma resim sergisi ile ilgili katılımcılara bilgiler veren Karaman Lisesi Müdürü Hasan ERKAN, “ öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte yıl boyunca bu sergiyi hazırlamak için büyük emekler harcadılar. Kendilerini kutluyorum. Karaman Lisesinin geçmişi resim yarışmalarında aldıkları başarılar ve açtıkları resim sergileri ile doludur. Eski günlerdeki gösterişli günlere dönmenin haklı gurunu yaşıyoruz. Bizlere bu gururu yaşatan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim.” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.