Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Sultanoglu, Sehit Ögretmenin Ailesini Ziyaret Etti

Eğitim

Ilkögretim Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Karaman Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, sehit ögretmen Hamza Çetin’in ailesini ziyaret etti.

Sube Müdürleri Ahmet Bayir ve Mehmet Riza Ayaz ile Anadolu Imam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Yalvaç’in da katildigi ziyarette Kuran-i Kerim okunarak dua edildi. Sehit ögretmen Hamza Çetin, Tunceli Meseyolu Ilkokulu’nda sinif ögretmeni olarak görev yaparken 1993 yilinda sehit edilmisti. Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, sehitligin yüksek bir mertebe oldugunu ifade ederek, “Milletimizin en büyük düsman olan cehaletle mücadele ederken canlarini feda eden ögretmenleri daima hatirlayarak kendilerinden minnettar oldugunu belirtti. Sultanoglu, bir anne baba için hayirla yad edilen evlat sahibi olmanin, en büyük mükafat oldugunu söyledi. Sehit ögretmenin babasi Hasan Tahsin Çetin, kendilerini unutmayan tüm ögretmen camiasina tesekkür ederek ziyaretten duydugu memnuniyeti belirtti.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.