Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Vekil Şeker’den İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

Eğitim

AK Parti Karaman Milletvekili Dr.Recep Şeker ve beraberindeki heyet İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti. 

Yeni hizmet binasına ilişkin Milletvekili Dr. Recep Şeker’e bilgiler veren Kuntoğlu, “İlimiz eğitim öğretim faaliyetlerini daha iyi şartlarda yürütmek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir binaya kavuştu. Toplantı salonları, yemekhanesi, arşivleme sistemi ve birim odalarıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü daha iyi imkânlarla çalışmalarını yürütmektedir” dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker ise eğitime yapılan yatırımlara dikkat çekerek “Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’un açıkladığı 2023 Eğitim vizyonu çerçevesinde atılan adımlarla daha güçlü bir Türkiye için kademeli uygulamalar ve birtakım yeniliklere geçilecek ”dedi.
Ziyaret İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu tarafından ilimizde yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ve projeler hakkında yapılan bilgilendirmesi sonrasında, AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker’in yeni hizmet binasında yaptığı incelemelerin ardından son buldu.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.