Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Muhasebecilere İstihdam Seferberliği 2019 Programı Anlatıldı

Ekonomi

Ticaret Borsası ve Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında “Burası Türkiye Burada İş Var”  sloganıyla başlatılan “İstihdam Seferberliği 2019” programı nedeniyle bir program düzenlendi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Nezahat Ekici tarafından teşvikler hakkında Muhasebeciler Odasında yapılan bilgilendirme toplantısına il kurum müdürleri ve mali müşavirler katıldı.
“İstihdam Seferberliği 2019” kampanyasının şirketlere anlatılması konusunda muhasebecilere büyük görevler düştüğünü belirten Ekici istihdam teşviklerinin iyi anlaşılması ve uygulanması konusunda muhasebecilerden ekstra hassasiyet beklediklerini ifade etti. Muhasebeci ve mali müşavirlerin istihdam seferberliğinin işverenlere ve mükelleflere anlatılması noktasında üzerine düşeni yapacağını ifade eden Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Umut Aydın meslektaşlarına teşekkür etti.

muhasebecileristihdam2.JPG


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.