Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Saray Bisküvi Avrupa’da Gücünü Arttirdi

Ekonomi

Dünyada 110’u askin ülkeye atistirmalik lezzetlerini ulastiran Saray Bisküvi, Avrupa’nin büyük sirketlerinden biri olan Yayla ile imzaladigi yeni distribütörlük anlasmasiyla Avrupa’da daha etkin olacak. Saray Bisküvi; bu gelismeyle Almanya, Hollanda, Ingiltere, Danimarka ve Isveç gibi Avrupa’nin önemli ülkelerindeki varligini sürekli ve daha güçlü hale getirdi.

1981 yilindan bu yana tescilli ‘Saray’ markasiyla bisküvi, gofret, çikolata, kek, kraker ve sekerleme kategorilerindeki yüzlerce atistirmalik ürünü tüketiciyle bulusturan Saray Bisküvi, dünya markasi olma yolunda emin adimlarla ilerliyor. 1987 yilinda gerçeklestirdigi ilk ihracatinin ardindan bugün Orta Dogu, Amerika ve Avrupa’da 110’u askin ülkede faaliyetlerini sürdüren Saray Bisküvi, rotasini Avrupa’ya çevirerek Yayla ile yaptigi yeni distribütörlük anlasmalari ile kitadaki satis agini genisletti.
Yeni isbirligi ile gelisen profesyonel ekibi, güçlü ve etkin dagitim agi, hizli ve güvenilir lojistigi ile simdi de Almanya, Hollanda, Ingiltere, Danimarka ve Isveç’te daha fazla tüketiciyle bulusacak olan Saray Bisküvi, ürünlerini yüzlerce yeni satis noktasina ulastiriyor. Dünya standartlarinda üretim yapan Saray Bisküvi, Karaman ve Kirklareli’nde bulunan tesislerinde günlük 450 ton kurulu üretim kapasitesiyle üretimini gerçeklestiriyor.
Yeni dagitim noktalari ile birlikte Avrupa’da daha güçlü bir konuma gelerek daha etkin sekilde ürünlerini satisa sunacak olan Saray Bisküvi, dünya çapinda varligini güçlendirmeyi, bir dünya markasi olarak yoluna devam etmeyi hedefliyor. Avrupa’nin en büyük sirketlerinden Yayla ile yaptigi yeni ihracat anlasmalari kapsaminda markanin hedeflerine deginen Saray Bisküvi Yurt Disi Satis Direktörü Kamil Özdag; “Saray Bisküvi olarak bugün 400’ü asan ürün gamimizla dünyanin birçok ülkesinde tüketici ile bulusuyoruz. Kuruldugumuz günden bugüne, ürettigimiz ürünler ile sektörde farkimizi koruduk ve hatta birçok kez ilklerin markasi olduk. 1987 yilinda çiktigimiz dünya yolculugunda bugün geldigimiz noktada Amerika, Avrupa ve Orta Dogu basta olmak üzere 110’u askin ülkeye ürünlerimizi tasidik, 120 ülkede de markamizi tescil ettirdik. Saray Bisküvi olarak tüm ekibimizle yaptigimiz isi çok ciddiye aliyor, ürünlerimizi ve tüketicilerimizi önemsiyoruz. Son olarak imzaladigimiz stratejik anlasmalarla Avrupa’daki ihracat hedefimizi de büyüttük. Avrupa’da yüzlerce satis noktasinda faaliyetlerimizi sürdürerek, lezzetli, saglikli ve yenilikçi ürünlerimizle tüketicilerle bulusacagiz” dedi.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.