Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Saray Bisküvi Ekip Ruhu Için Çalisiyor

Ekonomi

Türkiye’nin en büyük bisküvi üretim kapasitesine sahip markalarindan biri olan Saray, çalisanlarinin yetkinliklerini ve kuruma olan aidiyetlerini artirmak amaciyla egitimler düzenliyor. Sürdürülebilir basarinin iyi bir ekip olmaktan geçtigini benimseyen Saray Bisküvi, düzenledigi sürekli egitim programlari ile ekip ruhu ve birliktelik konusunda çalisanlarini gelistiriyor.

Is hayatinda birlik olabilmenin önemi gün geçtikçe artiyor. Kurumlar, rekabetin yogun oldugu günümüzde verimliligi ve sürekli gelisimi saglayabilmek için ekip olmaya daha çok ihtiyaç duyuyor. Yaptigi dev yatirimlarin yani sira insana yapilan yatirimi da ayni derecede önemseyen Saray Bisküvi, çalisanlarini tüm Saray deneyimleri boyunca birçok alanda egitimlere tabi tutarak hem kendi gelisimlerine hem de kurumun gelisimine katkida bulunuyor. Sürdürülebilir basarinin ekip olmaktan geçtigine inanan Saray Bisküvi tarafindan düzenlenen egitimler; çalisanlara takim kurmak, yönetmek ve takim uyumunun püf noktalari ile ilgili çok degerli bilgiler sunuyor.
Saray Bisküvi Insan Kaynaklari Direktörlügü’nün ICC Akademi isbirligi ile düzenledigi egitimler; ekip olmak nedir, nasil olusturulur?, grup ile takim arasindaki farklar, takim çalismasi ve isbirligi, takim çesitleri ve takimlarin isleyisleri ve ekip üyelerinin rolleri gibi ana basliklardan olusuyor. Egitimler kapsaminda Saray Bisküvi yöneticileri, birbirinden farkli kisilerle ve kosullarda liderlik yapacak yetkinliklere sahip olurken, ayni zamanda tüm ekibin yararini gözetecek aksiyonlar alacak bilgi ve donanima sahip oluyorlar.
EGITIMLERE KATILAN ÇALISANLAR KENDILERINI BIRÇOK AÇIDAN GELISTIRIYOR
Geçmisten beri aklimizda yer eden “Bir elin nesi var iki elin sesi var” sözü ekip olmanin ve birlikte çalismanin önemini anlatir. Buradan yola çikan egitimleri ile Saray çalisanlari, hem ekip ruhunu canlandiriyor hem de hem de is ve özel hayatlarinda daha etkili birer birey olma yolunda ilerliyor. Ekip olmanin 6 önemli faydasina dikkat çeken egitimler çalisanlarda yaraticilik ve ögrenmeyi tesvik ederken ayni zamanda çalisanlar arasinda tamamlayici bir güç olusturuyor. Çalisanlar için hem arkadaslari hem kurum nezdinde güven ve aidiyet duygusu insa eden ekip uygulamalari bireylerin çözüm üretmelerini hatta gerektiginde saglikli bir sekilde risk almalarini sagliyor.
Egitimin, Saray çatisi altinda çok önemli bir konu oldugunu belirten Saray Bisküvi Insan Kaynaklari Direktörü Gürsan Gürel; “Son 15 yildir insan kaynaklari endüstrisine baktigimizda Türkiye’de genellikle iç müsteri memnuniyeti diye literatüre giren sistemlerde neyi, ne kadar iyilestirecegimizi ölçmemiz gerekti. Çünkü ölçemediginiz bir seyi yönetemezsiniz. Iç müsteri memnuniyeti dedigimiz, bizim bütün çalisanlarimizin mutlulugudur. Saray Bisküvi olarak önceligimiz de çalisanlarimizin memnuniyetidir.Bu anlamda da verdigimiz ve aldigimiz egitimler büyük önem tasiyor. Çünkü hepimiz bireyler olarak bu büyük kurumun birer parçasi ve üyesiyiz. Hepimiz büyük bir takimin önemli oyuncularini olusturuyoruz. Saray markasinin tüketici nezdindeki algisi, bizlerin kurum çatisi altinda yarattigimiz degerlerden olusuyor. Biz Saray çatisi altinda, çalisanlarimizin hem kendilerine hem de kuruma katacaklari degere önem verdigimiz için bu tarz egitimleri önemsiyoruz” dedi.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.