Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Simsek Ürünleri “Helal” Sertifikali

Ekonomi

Türkiye’de ilk kez üretilen Bien Kruvasan basta olmak üzere siradisi ürünleriyle dikkatleri çeken Simsek A.S, “helal gida” belgesi aldi.

Türkiye’yi “ilk”lerle tanistiran Simsek A.S. helal gida belgesi aldi. Türkiye’de ilk kez üretilen Bien Kruvasan gibi siradisi ürünleriyle dikkatleri üzerine çeken Simsek A.S.; sadece Türkiye’de degil, farkli ülkelerde yasayan Müslüman toplumlarin öncelikleri arasinda yer alan Helal Belgesi’ni kullanma hakkini elde etti.
Türk Standartlari Enstitüsü’nden Helal Uygunluk Belgesi alan Simsek A.S.; kruvasan, bebe bisküvisi, gofret, hazir kekler ve bisküvileri basta olmak üzere çikolata tahil ürünleri ve kakaolu tüm ürünlerinde “helal” sertifikasini kullanacak.
EROL SIMSEK: “HIJYEN VE GEREKLILIGI TEMSIL EDIYOR”
Helal Gida belgesinin, gida güvenligi konusundaki önemine deginen Simsek A.S. Genel Müdürü Erol Simsek, “Tüketicilerimize ‘helal’ belgeli ürünlerimizi sunmaktan gurur duyuyoruz” diye konustu.
Islami kurallar dogrultusunda ele alinan ‘Helal’ gidanin aslinda genel anlamda hijyen ve tüketiciye uygunluk anlaminda özellikler bütününü kapsadigini belirten Erol Simsek söyle konustu: “Simsek A.S olarak gerek yurtiçinde gerek yurtdisinda tüm tüketicilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini en üst düzeyde karsiladigimizi kanitlamis oluyoruz. Ürünlerimizin siradisi oldugu kadar tüketiciye uygunlugunu da gösteren ‘helal’ belgesini gururla tasiyacagiz.”
PAZARDA “SIMSEK” HIZINDA ILERLIYOR
Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kurulusu arasinda yer alan Simsek A.S.; gofret, kek, kraker, bisküvi ve çikolata gruplarindaki ürünleriyle global ölçekte güçlü bir oyuncu. Avrupa’dan Afrika’ya, Asya ve Avustralya’dan Amerika’ya kadar 100’ü askin ülkeye ihracat gerçeklestiren Simsek, 300’ün üzerinde ürün çesidine sahip. Bugün Simsek A.S; 95.000 m2’si kapali 40.000 m2’si açik olmak üzere toplam 135.000 m2’lik alana sahip tesislerinde, ileri teknolojisi ve 1600’ü askin çalisani ile lezzet dolu ürünler sunuyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.