Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Toktay: Biskot, Bifa Ve Simsek Bisküvi’nin Yükselisi Bizleri Gururlandiriyor

Ekonomi

Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay, Istanbul Sanayi Odasi tarafindan açiklanan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kurulusu siralamasina giren Biskot, Bifa ve Simsek bisküviyi kutladi.

Toktay yaptigi açiklamada, “Istanbul Sanayi Odasi tarafindan açiklanan "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kurulusu" listesinde Ilimizden Biskot Bisküvi Gida Sanayi ve Ticaret A.S. 208. sirada, Bifa Bisküvi ve Gida Sanayi A.S. 303.sirada ve Simsek Bisküvi ve Gida Sanayi A.S. ise 449.sirada yer aldi. Karaman Sanayicilerimizin Türkiye genelinde üst siralara yükselisi bizleri gururlandirmistir. Karaman Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani olarak Türkiye’nin 500 büyük sanayi kurulusu arasinda yer alan Biskot Bisküvi Gida Sanayi ve Ticaret A.S.'ni, Bifa Bisküvi Gida Sanayi A.S.'ni ve Simsek Bisküvi Gida Sanayi A.S.’ni tebrik eder; gelecek yillarda daha üst siralarda yer almalarini ve basarilarinin devamini temenni ederim” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.