Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Yüksek Kat Imarli Konut Ve Ticaret Arsalari Satisa Çikiyor

Ekonomi

Karaman Belediyesi; 1 nolu Toki ve Kapali Pazar karsisinda bulunan alanda 3200 m2’lik 3 adet arsayi satisa çikariyor.

Açik artirma usulü ile satisa sunulan ve yüksek kata imarli konut ve ticaret arsalarinin imar durumuna iliskin yapilan açiklamada; Zemin katta ticaret, üst katlarda konut veya ticaret yapmaya uygun oldugu ifade edildi. Arsalar; insaat alani emsal 2 ve yükseklik serbest olup 6400 m2 kapali insaat alanina sahip.
Muhammen bedeli 150,00 TL/m2 olan ve 2886 sayili devlet ihale kanununun 45. maddesi geregince açik teklif arttirma usulü ile ihale edilecek arsalarin %20’si pesin geri kalani da 6 esit taksitle ödenecek.
Ihaleye katilmak isteyenler; 14.400,00 TL geçici teminat bedelini, 21 Temmuz 2011 Persembe günü saat 14.00’e kadar Karaman Belediyesi gelir sefligine ödemesi gerekiyor. Ihale ile ilgili detayli bilgiler; mesai saatleri içinde Karaman Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlügü Gelir Sefliginden ücretsiz olarak imza karsiligi temin edilebilecek.
Yüksek kata imarli konut ve ticaret arsalarinin satisi; 21 Temmuz 2011 Persembe günü saat 15.00’de Belediye Encümen Salonu’nda açik artirma usulü ile ihale edilecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.