Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Sergisi Açıldı

Güncel

21 Mart Dünya Down Semdromlular günü nedeniyle Uyum Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerin el emeği ürünleri görücüye çıktı. 

18 Mart 2019 Pazartesi günü açılışı yapılan sergide özel eğitim öğrencilerinin hazırlamış olduğu karakalem, boyama, kağıt yapıştırma ve ebru sanatından oluşan yaklaşık 90 eser yer aldı. 
Uyum Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Vait Uysal özel eğitimli öğrencilerin hazırlamış olduğu resim ve materyaller hakkında KGRT mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Sergide kurum bünyesinde eğitim gören 18 öğrencinin hazırladığı eserlerin yer aldığını söyleyen Uysal : “21 Mart Down Sendromlu Çocukların Farkındalık Günü için hazırlamış olduğu sergideyiz. Çocuklarımızın almış oldukları eğitim sayesinde kendilerini ve yeteneklerini geliştirerek ortaya çıkardığı hepsi el emeği göz nuru olan eserler. 18 Mart 2019 Pazar günü açılışı yapılan sergimiz 20 Mart 2019 Çarşamba günü akşama kadar ziyaret edilebilecek. Karakalem, ebru sanatı ve boyama eserlerinden oluşan 90 eser bulunuyor. Bu eserlere sahip olmak bizlere gurur veriyor. Sizlere de teşekkür ediyorum. Herkesi sergimize bekliyoruz” dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.