Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

250 Kisilik Spor Salonunun Yer Teslim Islemleri Yapildi

Güncel

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ve ihaleyi alan yüklenici firma yetkilileri Belediye Baskani Hayri Samur’u makaminda ziyaret ederek, Sariveliler’de yapilacak olan Spor Tesisleri hakkinda görüs alisverisinde bulundular.

Belediye Baskani Hayri Samur, gençlere daha iyi bir gelecek ve daha kaliteli spor ortamlari sunabilmek için baslattigi spor yatirimlarina bir yenisini daha ekledi. Ilçenin rengini degistirecek olan 250 kisilik Spor Salonu yer teslim islemleri 14 Ekim 2015 Cuma günü Belediye Hizmet binasinda gerçeklestirildi. Ihaleyi kazanan yüklenici firmaya yer teslimi islemleri Belediye Baskani Hayri Samur, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ve Sube Müdürü Mustafa Karadeniz’in katilimlariyla gerçeklesti.
Yapimi 450 gün içerisinde tamamlanmasi planlanan Spor Salonunda ferdi ve takim sporlari branslari için çalisma ortami saglanirken, kriterlere uygun sekilde yapilacak olan spor salonu farkli özellikleriyle de dikkat çekecek.
Adiller Mahallesinde yapimina baslanan spor salonunun tamamlanmasiyla birlikte Ilçede spor faaliyetlerinin artacagini belirten Belediye Baskani Hayri Samur, “Ilçemizde baslattigimiz spor yatirimlarimiz ve tesislesmelerimizin sonucunda gelecegin yildiz adayi sporcularini yetistirmeyi amaçliyoruz. Ilçemizde önemli bir yatirim olan 250 kisilik spor salonumuzun tamamlanmasiyla birlikte gençlerin enerjisini dogru yönde kullanmalarini ve gençlerimizin spora olan ilgilerini daha da arttirmalarini saglayacagiz. Spor salonu yatirimimizin ilçemizin rengini degistirecegine inaniyorum.” diye konustu.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.