Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Ali Ünlüer Hocamızı Kaybettik

Güncel

İki yıl önce eşi Emine Ünlüer’i kaybeden Ali Ünlüer Hocamız rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Ankara’da 93 yaşında hayatını kaybetti.

Aslen Yeşildereli olup Karaman’da herkesin sevdiği saydığı büyüğü olan emekli öğretmen Ali Ünlüer Hocamız köşe yazıları ile internet sayfamız ve gazetemiz için köşe yazıları yazıyordu. Türk Dil Bayramlarını hazırlama komitesinin vazgeçilmez emektarı Ünlüer Hocamız Anadolu Basın Birliği Başkanlığı, Kızılay İl Başkanlığı görevlerini yaptı. 
Ali Ünlüer hocamızın cenazesinin 01 Mayıs 2019 Çarşamba günü ilimizde defnedileceği bilgi edinildi. Karaman’ın Sesi ve KGRT KARAMAN Gazete Radyo ve Televizyonu olarak Ali Ünlüer'e Allah’tan rahmet, evlatları ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Yorumlar (3)

Ayşe Can 5 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun Sevgili Öğretmenim Ünlüer ailesinin, Eğitim camiasının, tüm sevenlerinin başımız sağ olsun dilerim.

Feridun Demir 5 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun....

Ismail 5 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin .mükemmel bir insandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.