Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Asfalt Çalışmaları Piri Reis Mahallesi’nde

Güncel

Karaman Belediyesi çalışma sezonuna hızlı başladı.

Havaların düzelmesiyle birlikte yol ve kaldırım çalışmalarını şehrin dört bir yanına yayan Belediye Fen İşleri ekipleri, Piri Reis Mahallesi’ndeki eski Çoğlu yolu olarak bilinen 30 metre genişliğindeki yolda asfalt çalışmalarını sürdürüyor.
Karaman’ı geleceğe taşımak için dev projeler hayata geçirilirken diğer taraftan da şehrin çehresini değiştiren çalışmaların sürdürüldüğünü kaydeden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Şehrimizin daha kaliteli yollara, daha modern ulaşım imkanına sahip olması için çalışmalarımızı şehrin dört bir yanında sürdürüyoruz. Öncelikli olarak altyapısı ve kaldırımı tamamlanmış cadde ve sokaklara girerek asfaltlama çalışmalarımıza hız verdik. Piri Reis Mahallesi’nde geçen yıl yarım kalan bazı sokak ve 30 metrelik genişliğe sahip olan eski Çoğlu yolunda sıcak asfalt serimi ve kaldırım yenileme çalışmamız devam ediyor. İnşallah çok daha güzel bir Karaman’ı hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.



 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.