Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Başkan Çavaş Hayırlı Olsun Ziyaretlerinde Bulundu

Güncel

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş göreve atanan daire müdürlerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Ekrem Çavaş,Meclis Üyeleri ve Genel Sekreter ile birlikte bazı ziyaretler yaptı.Ziyaretler kapsamında Başkan Çavaş ve beraberindeki heyet Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl sağlık müdürlüğüne ziyaret düzenlediler.

Başkan Çavaş ;İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilmesinden dolayı Çalışkan’ı tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret sırasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karaman Ticaret Borsası olarak protokol yapılması konusunda çalışmalar başlatılması kararı alındı. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ataması yapılan Çalışkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Ekrem Çavaş’a , Meclis Üyelerine ve Genel Sekretere teşekkür etti.


İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Adnan Kurşun’a Yönetim Kurulu Başkanımız Ekrem Çavaş,Meclis Üyeleri ve Genel Sekreter hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Karaman İl Sağlık Müdürü Kurşun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette İlimizde sağlık çalışmalarına yönelik yatırımlar hakkında görüş alışverişi ve değerlendirmeler yapıldı. Başkan Çavaş ;İl Sağlık Müdürü Kurşun’a yeni görevinde başarılar dileyip, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.