Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Başkan Kalaycı Mazbatasını Aldı

Güncel

31 Mart 2019 Pazar akşamı ilimiz seçmenlerinin oy pusulasındaki “Evet” mühürünü Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı’ya basmalarıyla seçimleri kazanan Kalaycı mazbatasını aldı.

Hukuk içerisinde yapılan itiraz sürecinin de sona ermesiyle birlikte başkanlığı kesinleşen Savaş Kalaycı ve MHP İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri mazbatalarını 09 Nisan 2019 Salı günü saat 13.30’da Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Nur Bilge Cevahir’den aldılar. MHP İl Başkanı Av. Oktay Yılmaz, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve çok sayıda partilinin katılım gösterdiği mazbata töreninde oğlunu yalnız bırakmayan baba Ahmet Kalaycı’nın oğlunun bu başarısıyla duyduğu gurur yüzünden okunuyordu. 
Babası Ahmet Kalaycı ile mazbatasını almak üzere Merkez İlçe Seçim Kurulu’na giden Başkan Kalaycı Karaman’ın her zaman sevdası olduğunu söyledi. Başkan Kalaycı “Halkımızın bizlere olan güvenini boşa çıkarmamak adına 7/24 kesintisiz hizmet anlayışıyla çalışacağız” dedi. 
Bir gazetecinin “Oğlunuz belediye başkanı oldu. 5. dönem muhtarlık yapacağınız mahallenize torpil bekliyor musunuz” sorusuna baba Kalaycı “Torpil olmazda ister istemez mahallesini gözetir” diye konuştu. 


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.