Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Bayramda Belediye Otobüsleri Ücretsiz

Güncel

Karaman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı belediye otobüsleri Kurban Bayramı süresince ücretsiz yolcu taşıyacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Ertuğrul Çalışkan: “Vatandaşlarımızın bayramını huzur içerisinde geçirmeleri ve rahat bir şekilde bayram ziyaretlerini yapabilmeleri için otobüslerimiz ücretsiz hizmet verecek. 4 günlük Kurban Bayramı süresince otobüsler bayramın ilk günü olan 12 Eylül Pazartesi günü 1 nolu ve 3 nolu hatlar sabah saat 08.00’den gece saat 23.00’e kadar, 6 nolu hat da 08.00 – 17.00 saatleri arası sefer yapacak. Bayramın ikinci, üçüncü ve dördüncü günleri ise tüm hatlar sabah saat 08.00’ den gece 23.00’ e kadar saat başı olarak yolcu taşımaya devam edecek. Tüm vatandaşlarımızın bayramını şimdiden kutluyor, sağlıklı ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.