Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Belediye Önünde Yanarak Ölümün Arkasindan Çocugunu Görememe Korkusu Çikti

Güncel

Antalya Muratpasa Belediye Binasi önünde kendini yakan 32 yasindaki Ulas Akin`in esiyle bosanma asamasinda oldugu ve çocugunu bir daha görememe korkusuyla kendini yaktigi ögrenildi.

Kundu bölgesinde bulunan bir sitede özel güvenlik görevlisi olarak çalisan 1 çocuk babasi Ulas Akin, Pazartesi günü saat 15.00 siralarinda, Muratpasa Belediyesi'ne gelerek baskan Ümit Uysal ile görüsmek istemisti. Baskan Uysal'in büyüksehir belediye meclis toplantisinda oldugunu ögrenince görevlilerin baskan yardimcisiyla görüstürme teklifini ve Çarsamba günü yapilacak halk günü toplantisi davetini geri çevirip disari çikan Ulas Akin, yaninda getirdigi pet sise içindeki benzini üzerine döküp kendini yakmisti. Belediye personeli ve vatandaslar Ulas Akin'in üzerini saran alevleri söndürmek için seferber olmustu. Vücudunun üst kisminda yüzde 45 yanik olusan ve önce özel bir hastaneye, ardindan da yanik ünitesi bulunan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Akin, tüm müdahalelere ragmen ayni gece hayatini kaybetmisti. Akin'in cenazesi Karaman Göktepe'de topraga verilmisti.
ÇOCUGUNU BIR DAHA GÖREMEMEKTEN KORKTU
Ulas Akin'in esi ile birlikte aldiklari karar ile bosanmak için bir süre önce Aile Mahkemesi'ne basvurduklari ögrenildi. Ulas Akin ve esinin bugün Antalya Aile Mahkemesi'nde bosanma davasinin görülecegi ancak Ulas Akin'in çocugunu görememe korkusuyla esinden bosanmak istemedigi ve Muratpasa Belediyesine çok sevdigi Baskan Ümit Uysal'dan yardim etmesi için gittigi ortaya çikti.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.