Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

BİFA Kalitesi En Değerli 500 Sanayi Kuruluşu Arasında Büyüyor

Güncel

1960’ların başında ilimizde ilk kez bisküvi üretimine başlayan ve örnek olan BİFA Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında başarısını sürdürdü.

İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl düzenlenen Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu araştırma sonuçlarına göre BİFA bu yıl da cirosunu yükselterek başarı seyrini bozmadı. Geçtiğimiz sene ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yükselişiyle dikkat çeken BİFA Bisküvi ve Gıda Sanayi A.Ş., 2018 araştırma verilerine göre 194. sırada yer aldı. 
Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşunun üretimden net satışları 2018’de yüzde 34.5 artışla 878 milyar TL olarak dikkat çekti. Bu bilançoya önemli bir oranda katkı sağlayarak bu yıl 1.023.463.869 Liralık bir satış rakamına ulaşan, uluslararası ticarette kalitesini kanıtlayarak pazar ağını sürekli büyüten ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan BİFA, yurtiçinde değerli yatırımlar gerçekleştirerek üretim kapasitesini güçlendirmeye devam ediyor. 
Her zaman her yerde kendileriyle övündüğümüz BİFA Bisküvi sahipleri Onursal Başkan Yılmaz Babaoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Necati Babaoğlu ve BİFA Bisküvi Genel Müdürü Mustafa Pınarbaşı’yı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.