Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

BİFA’nın Gelenekselleşen İftar Programına İlgi Yoğundu

Güncel

Gönülleri birbirine bağlayan, ruhların açlıkla sükûn bulduğu ve maneviyatın en yoğun olduğu üç ayların sonuncusu olan Ramazan ayı nedeniyle ilimizin en eski ve öncü köklü kuruluşları arasında yer alan BİFA Bisküvi personeline iftar yemeği verdi.

15 Mayıs 2019 Çarşamba akşamı fabrikada gerçekleştirilen iftar yemeğine BİFA Bisküvi Kurucu Onursal Başkanı Yılmaz Babaoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Necati Babaoğlu, Nazlı Babaoğlu, Genel Müdür Mustafa Pınarbaşı ve fabrikada üretimde çalışan personeller katıldı. Ezan okunması ve iftar topunun atılmasıyla başlayan yemekte kendileri için hazırlanan menüyle oruçlarını açan BİFA Bisküvi Ailesi yemek sonunda sofra duası etti.  Bizler için en büyük mutluluk şuan bu güzel sofrada sizlerle bir araya gelmek diyen yöneticiler yemek sonunda katılımları nedeniyle personellerine teşekkür ederek hayırlı ramazanlar dilediler.  Ayrıca BİFA kurucusu ve Onursal Başkanı Yılmaz Babaoğlu’nu karşısında  gören işçiler elini öperek duygusal anlar yaşadılar.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.