Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Çok Özel Bir Yürüyüşte Bir Araya Geldiler

Güncel

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından '21 Mart Dünya Down Sendromu Günü' nedeniyle farkındalık günü etkinlikleri kapsamında bir yürüyüş düzenlendi.

Atatürk Parkı’ndan başlayıp, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meyanına kadar süren yürüyüşe Down Sendromlu bireyler ve gönüllü gençler ellerinde ‘Tıpkı Sizin Gibiyiz +1 Farkla’, ‘Gerçek Dostlar Kromozom Saymaz’, ‘Sevgiye +1 Değer Kattık’ yazılı pankartlarla katıldılar. 
Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda devam eden programda etkinliklerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kurulan istasyonlarda Down Sendromlu bireyler badminton, tenis, bilek güreşi ve halat çekmenin mutluluğunu yaşadı. Vatandaşların tezahüratları ile destek verdiği programa kurum müdürleri bazında Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Kurt katıldılar. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.