Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

“Emniyet`ten Bir Yildiz Doguyor” Futbol Turnuvasi

Güncel

Karaman’da Emniyet Teskilati`nin 168. kurulus yildönümü kutlamalari çerçevesinde Karaman Emniyet Müdürlügü`nce bu yil dördüncüsü düzenlenen, “Emniyet`ten Bir Yildiz Doguyor” futbol turnuvasi basladi.

Karamanoglu Mehmetbey Hali Sahasi'nda düzenlenen turnuvaya Karaman merkezde bulunan 16 lise katilirken, müsabakalar Karaman Valisi Murat Koca’nin baslama vurusuyla start aldi. Emniyet Teskilatinin kurulusunun 168. yildönümünde polis halk iliskilerini güçlendirme adina Karaman'daki 16 lisenin katilimiyla bu yil futbol turnuvasinin dördüncüsünü düzenlediklerini belirten Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, "Buradaki amacimiz gençlere sporu sevdirmek, teskilatimizla aralarindaki diyalogu güçlendirmek. Bir aile havasi olusturmak amaciyla gençlerimizle birlikte olmak düsüncesinden hareketle bu turnuvayi düzenledik. Her zaman söyledigimiz gibi hizmetlerimiz insan merkezli. Gençlerimizle birlikte olmak, onlara güzel anlar yasatmak, sonuçta da teskilatimizin daha iyi tanitilmasi ve bizlerle olan diyaloglarini arttirmak için birlikte oluyoruz. Sporun kardeslik havasini, birlestirici gücünü yasamak istiyoruz" dedi.
Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu da, düzenlenen futbol turnuvasinin kardeslik içerisinde güzel bir sekilde geçmesini diledi. Turnuva 29 Mart Cuma gününe kadar devam edecek.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.