Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

En Çok Okuyan 155 Kitap Okudu

Güncel

Cumhurbaskani Abdullah Gül’ün himayelerinde gerçeklestirilen Türkiye Okuyor, Karaman Okuyor projesi kapsaminda 15 Haziran 2011 Çarsamba günü Kayserilioglu Halk kütüphanesinde Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman, Vali Yardimcisi Yilmaz Simsek, Il Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Orta’nin katilimiyla en çok okuyan okurlar ödüllendirildi.

 Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman “Zamanin yurdu kitaplardir ve zaman kitaplarla yasar. Her kitap, her satir aslinda zamanin kimligidir. Çünkü kitap bir ayna gibidir ve ne yasaniyorsa onu yansitir.  Kitap geçmisin sözcüsü, gelecegin mustusudur.  Ama en önemlisi kitap ruhun en önemli enerji kaynagidir. Ben bu projede emegi geçen herkese tesekkür ediyorum.” dedi.

 Proje Kapsaminda en çok okuyan okurlar ise “Okumanin yasi olmadigini her yasta bir seyler ögrenmenin mutluluk verdigini ve herkesin bol bol kitap okumasi gerektigini söylediler.

 Ilimiz ve ilçelerinde en çok kitap okuyan okurlarin isimleri su sekilde;

 Karamanoglu Mehmet Bey Ilkögretim Okulu’ndan en çok kitap okuyan birinci 65 kitapla Ayça Bilgi Yemis, kitap, 39 kitapla Mukaddes Kahraman,

 Kayserilioglu Il Halk Kütüphanesi’nden en çok kitap okuyan birinci 66 kitapla Abdullah Sarikir

 Ahmet Altunay Çocuk Kütüphanesi’nden en çok kitap okuyan birinci 155 kitapla Hatice Hilal Erdem

 Kâzimkarabekir Halk Kütüphanesi’nden en çok kitap okuyan birinci 14 kitapla Mehmet Dogan

 Sariveliler Halk Kütüphanesi’nden en çok kitap okuyan birinci 22 kitapla Sila Akça

 Ermenek Halk Kütüphanesi’nden en çok kitap okuyan birinci 11 kitapla Mustafa Dogan

 Ayranci Halk Kütüphanesi’nden en çok kitap okuyan birinci 52 kitapla Cennet Ertasoglu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.