Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Genel Sekreter Erenoglu`ndan Baskan Çaliskan`a Tesekkür Plaketi

Güncel

Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu ve beraberindeki heyet Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan`i ziyaret etti.

Ziyarete, Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu'nun yani sira Kamu Hastaneleri Birligi Idari ve Mali Isler Daire Baskani Hüseyin Karasüleymanoglu ve Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. Orhan Fesçekoglu katildi. Ziyarette konusan Genel Sekreter Ereneoglu, "Göreve geldigimiz yaklasik 14 aylik süre boyunca her türlü konuda bizlere destek olan Karaman Belediyesi'ne ve Belediye Baskanimiz Sayin Ertugrul Çaliskan'a çok tesekkür ediyoruz" dedi.
Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ise, "Karaman Belediyesi olarak ilimizdeki kurum ve kuruluslarimizda vatandaslarimizin en iyi sartlar altinda kaliteli hizmet alabilmelerini saglamak adina kamu kurum ve kuruluslarimizin bütün taleplerine istisnasiz imkanlarimiz ölçüsünde destek oluyoruz. Bu güzel sehir hepimizin. Hep birlikte el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde bu kadim sehri en iyi noktalara getirecegiz" diye konustu.
Ziyaretin sonunda Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Ayhan Dr. Ayhan Erenoglu Baskan Çaliskan'a bir tesekkür plaketi takdim etti.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.