Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

İki Kurum Ortaklığında “Kadın ve Girişimcilik Konferansı”

Güncel

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinin ortaklığında düzenlenen “Kadın ve Girişimcilik” konulu konferans yapıldı. 

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa; ilimiz valisi Fahri Meral, eşi Zehra Meral, Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Servet Türegün, daire müdürleri, akademisyenler, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrenciler katıldı.
İlk olarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda kalan çocuklar ve yetişkinlerin el emeğiyle hazırlanan serginin açılışı Vali Fahri Meral, eşi Zehra Meral ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından yapıldı. 
Sergi açılışının ardından, Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda Prof. Dr. Nilgün Çelebi tarafından verilecek olan “Kadın ve Girişimcilik” konulu konferansa geçildi. Konferans, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra katılımcılara, üniversitenin tanıtım filminin gösterimi ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün hazırlamış olduğu “Kadına Şiddete Sıfır Tolerans” konulu video sunumunun yapılması ve açılış konuşmalarının ardından başladı.
Katılımcıların ilgiyle takip ettiği konferansın sonunda Vali Fahri Meral ve eşi Zehra Meral, Prof. Dr. Nilgün Çelebi’ye teşekkür ederek plaket takdim etti.  


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.