Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Ilçe Milli Egitim Müdürleri Toplantisi Yapildi

Güncel

Karaman’da Ilçe Milli Egitim Müdürleri toplantisi Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu baskanliginda yapildi.

Karaman’da egitim ögretim hazirliklari ile ilgili çalismalarin degerlendirildigi Ilçe Milli Egitim Müdürler Toplantisi, Il Milli Egitim Müdürlügünde gerçeklesti. Toplantiya Maarif Müfettisleri Baskani, Ilçe Milli Egitim Müdürleri, Il Milli Egitim Müdür Yardimcilari ve Sube Müdürleri katildi. Toplantida, 2013-2014 egitim ögretim döneminin degerlendirilmesinin ardindan 2014-2015 egitim ögretim yilina dair yapilan hazirliklar ele alindi. Bu kapsamda, fiziksel sartlarin iyilestirilmesi, yönetici ve ögretmen durumlari, kitap dagitimi, egitim ögretime dair yapilacak çalismalar ve projeler hakkinda bilgilendirmeler yapilarak görüs alisverisinde bulunuldu. Yeni Türkiye için egitim alaninda var gücümüzle çalismaliyiz diyen Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, yöneticilerin bulundugu yere deger katmasi gerektigini belirtti.

Sultanoglu konusmasinin devaminda, “Öncelikli amacimiz mutlu çocuklar yetistirmektir. Yüksek mevkide ama mutsuz bireyler istemiyoruz. Ögrencilerimizin akademik basarilari önemli ancak onlarin iç alemini de beslememiz gerektigini unutmamaliyiz. Görevimizi layikiyla yerine getirmeli, gerekirse inisiyatif kullanarak takim çalismasi için ekipler olusturmaliyiz” dedi.
Geçtigimiz yil yapilan projelerle ilgili degerlendirmelerin ardindan Okuma Zamani, Saglicakla Kal, EDEP gibi projelerin artarak devam edecegini bildiren Sultanoglu, “Bu projelerle ögrencilerin sosyal zekasi, insani iliskileri gelisiyor. Bu dogrultuda vicdan ve merhamet sahibi fertler yetistirmeyi amaçliyoruz. Ögrencilerin farkli kabiliyetlerini ortaya çikarip gelistirdigimizde dünya çapinda edebiyatçilar, sanatçilar ve bilim insanlari çikarabiliriz” seklinde konustu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.