Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

İlimizde ‘Polis Haftası’ Etkinlikleri Başladı

Güncel

Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Her yıl 10 Nisan’da kutlanan Polis Haftası etkinlikleri 5 Nisan Cuma günü saat 12:00’de H.z. Ebubekir Camiinde vatandaşlara Lokma dağıtılması ve Mevlid-i Şerif okutturulması ile başladı. Vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği  Cuma namazına İlimiz Vali Fahri Meral,İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar ile çok sayıda görevli polis memurları ve vatandaşlar katıldı. 
Mevlidin ardından ise İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin, Karaman İl sağlık müdürü Dr. Hasan Arslan, Karaman Şoförler Odası Başkanı Cemalettin Canuylasi, vatandaşlar ve polis memurları ile birlikte Hamidiye Mahallesindeki şehir mezarlığında bulunan polis şehitliğini ziyaret etti. Program şehit mezarlarına karanfil bırakılması ve duaların ardından sona erdi. 
Etkinlikler 10 Nisan 2019 günü saat 10.00’da Atatürk Anıtına Çelenk Konulması ile başlayacak olup 15.30’da Emniyet Müdürlüğü’nde tebriklerin kabulü ve 19:30’ Polis Evi’ndeki Resepsiyon ile devam edecek.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.