Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Japon Büyükelçisi Miyajima'yı Karaman’a Davet Ettik

Güncel

1890 yılında Japonya’nın Oşima Adası açıklarında yaşanan gemi faciası sonrası aralarında 9 Ünyeli'nin de bulunduğu 500 şehit, Ünye'de yapılan anıtta geçtiğimiz hafta anıldı.

Yüze yakın yerel basın temsilcisinin katılımıyla geçtiğimiz hafta sonu Ordu, Fatsa ve Ünye’de yapılan 3. Anadolu Medya Buluşması’na ilimiz yerel medyasını temsilen Anadolu Basın Birliği Karaman Şube Başkanı, KGRT Karaman Gazete Radyo ve Televizyon Yönetim Kurulu üyesi Medeni Yavuzaslan davet edilmiş ve burada Japon Büyükelçisi Akio Miyajima ile tanışma imkânı bulmuştu. Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’ın da katıldığı anıt açılışında Japon Büyükelçisi Akio Miyajima ile tanışan Medeni Yavuzaslan Mayıs ayı içerisinde kutlanan ve ilimiz için önem arz eden Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi Anma törenlerinde ilimizde ağırlamaktan son derece memnuniyet duyacaklarını ifade etti. 
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.