Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Karaman’daki Cinayetin Zanlilari Yakalandi

Güncel

Karaman’da tüfekle vurulmus olarak bulunan erkek cesedinin kimligi belirlenirken, cinayet zanlilari öldürülen sahsin yakin arkadaslari oldugu ortaya çikti. Evlerinde gözaltina alinan cinayet zanlisi iki kisi, adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Beyazkent Mahallesi Tasocaklari mevkiinde biçaklanarak ve tüfekle vurularak öldürülmüs olarak bulunan erkek cesedinin kimligi belirlendi. Cesedin Ömer Nasuh Aköz'a (30) ait oldugunu belirleyen polis, cinayet zanlilarini bulmak için çalisma baslamisti. Yapilan çalismalar neticesinde Ömer Nasuh Aköz’ün telefon görüsmelerini inceleyen polis, sahsin ailesinin de bilgisine basvurdu. Ailenin verdigi bilgiler dogrultusunda Ömer Nasuh Aköz’ün yakin arkadaslari S.U. (23), ve Ö.A.A. (40) ile birlikte evden ayrildigini belirleyen polis, çalismalarini bu sahislar üzerinde yogunlastirdi. Elde edilen bilgiler ve deliller dogrultusunda hareket eden polis, cinayet zanlisi olarak S.U. ve Ö.A.A.’yi evlerinde gözaltina aldi. Süphelilerin yapilan sorgularinda cinayeti kendilerinin isledigini ve suç aletlerini Dereköy mevkii yakinlarinda bos bir araziye gömdüklerini itiraf ettigi ögrenildi. Zanlilarin ifadelerinin ardindan belirtilen arazide yapilan aramada suç aleti iki adet av tüfegi ve biçak ele geçirildi.
Zanlilarin ifadelerinde öldürdükleri Ömer Nasuh Aköz ile aralarinda daha önceden husumet bulundugunu söyledikleri öne sürüldü. Zanlilarin birlikte alkol aldiklari arkadaslari Aköz’ü geçmisteki husumeti konusurken tartismaya basladiklarini ve ardindan da yanlarindaki tüfek ve biçakla öldürdüklerini söyledikleri iddia edildi.
Emniyetteki ifadelerinin ardindan cinayet zanlisi S.U. ve Ö.A.A., adliyeye sevke edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.