Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

KAREV Çalışmalarına Devam Ediyor

Güncel

Karaman Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı Kurucu Başkanı olan ve Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Veli Bozkır beraberindeki heyet ile Hemşehrimiz Lütfi Elvan’ı yeni görev yerinde ziyaret etti.

Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Feridun Erdoğdu, Sekreter üye Ahmet Tek, Muhasip Üye Ayhan Akgöz, Yönetim Kurulu Üyeleri İhsan Duru, Ali Güler ve İlhan Hatipoğlu ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı olan hemşehrimiz Lütfi Elvan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Ziyarette Lütfi Elvan’ı tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Veli Bozkır “Karaman ilimizin ve ülkemizin genel sorunları üzerine ağırlıklı olarak da bölgemizin tarım politikaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak üzere bugün buradayız. Bizlere bu anlamda destek  olan ve emeği geçen hemşehrimiz Sayın Lütfi Elvan’a yeni görevinde başarılar dilemek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Başarılarıyla gurur duyduğumuz Sayın Lütfi Elvan’ı tebrik ediyor ve  çalışmalarının devamını diliyoruz” dedi.
Ziyaretin ardından Veli Bozkır ve beraberindeki heyet Vakıf Genel Merkezi’nin tadilat çalışmalarını yerinde incelemek için Vakıf Binası’na geçti. Her iki dairenin maksimum faydayı sağlayacak şekliyle tadilatın nasıl olması gerektiği konusunda görüş ve önerilerini paylaşıldığı ziyarette tadilat ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi. Haber: Merve Ceylan


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.