Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Kurum Müdürleri Kadın Personellerini Unutmadı

Güncel

“Bir Güne Değil, Her Güne Özel” olması gereken kadınlarımızın her sene kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle daire müdürleri çalışan bayan personellerini unutmadı.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Serdar Fındık kurum bünyesinde görev yapan bayan personelleri ile bir araya gelerek çalışma hayatında kadının öneminden bahsetti. Çalışan kadınların erkeklere oranla daha çok özveride bulunduğunu belirten Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Serdar Fındık konuşmasının devamında sadece 8 Mart’ta değil hayatın her anında kadın çalışanlarına sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan ise sağlık teşkilatında görev alan bayan personelleri görev yaptığı birimlerinde ziyaret etti. Toplum Sağlığı Merkezi başkanı Dr. İnanç İkbal Çolakoğlu’nun eşlik ettiği ziyaret hakkında bilgiler veren İl Sağlık Müdürü Arslan “Ailelerimizin temel direği, sevgi ve hoşgörü timsali kadınlar artık hayatın her safhasında aktif rol almaktadırlar. Ssevgileriyle koruyan, büyüten, yol gösteren ve toplumumuzdaki her bireyin yaşamına şekil veren her zaman kadınlarımız olmuştur. Bu sebeple başta kurumlarımızda çalışan kadın çalışma arkadaşlarımız olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.