Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

M. Akif Ersoy’u Anma ve İstiklal Marşımızın 98. Yıldönümü Programı Yapıldı

Güncel

Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma ve İstiklal Marşımızın 98. Yıldönümü nedeniyle Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bir program düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ve okul müdürü Mehmet Çalışkan’ın günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşma, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve okul öğrencileri tarafından hazırlanan ve İstiklal Marşımızın kıtalarının tek tek ele alındığı “İstikbalimiz ve İstiklalimiz” konulu sinevizyon gösterisi ile devam etti. İstiklal Marşımızın Kabulünün 98’nci Yıldönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma programı, hafta nedeniyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye girenlere Vali Fahri Meral ve protokol üyeleri tarafından hediyelerinin verilmesiyle sona erdi.
12 Mart 2019 Salı günü sabah saatlerinde yapılan programa ilimiz Valisi Fahri Meral, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Nurettin Doğan, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler katıldı.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.