Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Özel Öğrencilerin El Emeği Göz Nuru Sergisine Davetlisiniz

Güncel


Karaman Özel Eğitim Anaokulu yönetici, öğretmen ve velileri İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Kurt’u makamında ziyaret ederek 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle geçekleştirecekleri Özel Materyal Sergisine davet ettiler.
21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü münasebetiyle öğretmen, öğrenci ve velilerin katkısıyla hazırlanan ‘Özel Materyal Sergisi’ hakkında bilgilendirmede bulunan Okul Müdürü Nursel Koka serginin 21 Mart 2019 Perşembe günü saat 10.00’da Karaman Belediyesi Tarihi Taş Bina Sergi Salonu’nda açılacağını söyledi. Koka 22 Mart 2019 Cuma günü saat 17’ye kadar açık olacak olan ‘Özel Meteryal Sergisi”nde Karaman halkının kendilerini yalnız bırakmaması istedi. 
İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Kurt sosyal sorumluluk bilinciyle düzenlenen etkinlikleri önemsediklerini belirtti. Abdurrahman Kurt “ Özel öğrencilerimiz için daha güzel yarınlar oluşturmak bizim hedeflerimiz arasında. Devletimizin imkanları dahilinde, elimizden geldiğince destek vermeye ve onları mutlu etmeye devam edeceğiz. Bizim onlardan hiçbir farkımız yok. Onların mutluluğu, bizim mutluluğumuz. Yapacağınız bu anlamlı sergiden dolayı sizleri tebrik ediyor, ben de tüm Karamanlıları bu anlamlı sergiye davet ediyorum" dedi.
Ziyaret, minik öğrencilerin İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Kurt’a çiçek takdim etmesi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.