Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

SGK Müdürü Findik: Karaman’in Kültür Ve Tarihine Hizmet Eden Kgrt’yi Kutluyorum

Güncel

Yaklasik 30 yil önce Karaman için aldigi görevi yerine getirmek üzere Kafile Baskanligini yaptigi Karamanspor’u Isparta’ya maça götürürken meydana gelen trafik kazasinda yasama gözlerini yuman merhum Ahmet Findik’in oglu, Serdar Findik’in ilimiz Sosyal Güvenlik Kurumu Il Müdürlügü görevine getirilmesi sevinçle karsilanirken geçtigimiz gün KGRT’yi ziyaret ederek bir süre sohbette bulundu.

Ziyaret sirasinda görüslerini aldigimiz SGK Il Müdürü Findik, “Karaman’in Sesi Gazetesini çok iyi taniyorum. Objektif yayinciligi ile Karamanlilarin gönlünde taht kuran bir kurumsunuz. Bu da yetmemis olmali ki radyo ve televizyon kurumu olusturmusunuz. Gördügüm kadariyla Karaman’in kültürü ve tarihi sizin arsivinizde. Bu gurur verici tablodan dolayi kurumum ve sahsim adina sizleri kutluyorum. Emeklerinizin karsiligini almasini diliyorum” dedi.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.