Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Siddetli Rüzgâr Hayati Olumsuz Etkiledi

Güncel

Ilimizde özellikle hafta sonunda siddetini artiran rüzgar nedeniyle Karaman-Konya, Karaman-Mersin ve Karaman-Eregli karayolunda bulunan levhalar devrilirken bazi isyerlerinin tabelalari ve reklam panolari da bulunduklari yerden söküldü.

Ilimizin en islek ve merkezi bölgesinde bulunan Alparslan Türkes Parki’ndaki reklam panosu yerle bir olurken, olayi yasayan mahalle sakinleri konuyu zabitaya ve polise bildirmelerinin ardindan direk itfaiye tarafindan ortadan kaldirildi.
Diger taraftan sehrimizin çesitli bölgelerinde Ongun A.S. tarafindan reklam amaçli dikilen panolarin çogu asiri rüzgara dayanamayip yerinden söküldü. Yine Karaman’in çesitli bölgelerinde meydana gelen cam kirilma hadiseleri olurken 20-30 dairenin çatilarindan yere kiremitler savruldu. Durumunun ciddiyetini gören vatandaslar birbirlerini uyararak yollardan temkinli bir sekilde gitmeye çalistiklari gözlemlendi.
Saatte hizi zaman zaman 70 kilometreyi bulan rüzgar vatandaslara zor anlar yasatti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.