Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

TSO Baskani Toktay: Karaman Için Çalismaya Devam Edecegiz

Güncel

4 Mayis Cumartesi günü yapilan Ticaret ve Sanayi Odasi seçimleri sonrasinda 32 sandalyeden 23’ünü kazanarak yeniden Oda Yönetimine seçilen Mustafa Toktay seçim sürecini degerlendirdi.

Toktay, yaptigi açiklamada, "Karaman Ticaret ve Sanayi Odasi olarak seçimimiz tamamlandi. Öncellikle son derece çekismeli ve bir o kadarda bir birine saygili arkadaslarimizla bir seçim süreci yasadik. Diger aday arkadaslarimiza ayriyeten tesekkür ediyorum ki; Türkiye'nin pek çok yerinde bu kadar çok adayin yaristigi ve bu kadar güzel ve seviyeli geçen bir seçim olmamistir. Seçim süresince bizimle birlikte geceli gündüzlü çalisan, isini evine birakarak daha yasanabilir bir Karaman için çalisan tüm ekip arkadaslarima çok tesekkür ediyorum. Ayrica yapilan seçim sonunda gerek kazanan gerekse kaybeden tüm arkadaslarima da saygilarimi iletiyorum. Yapilan seçimlerde meclisimizde bulunan 32 koltugun 23'ünü tensil hakki kazandik. Yeni olusan tüm meclisimizle birlikte 2. dönemimizde Karaman'in Ekonomik ve Sosyal hayatina daha büyük katkilar saglayacak ve tüm üyelerimizin görüsleri alinarak el ele verip Karaman için çalisacagiz. Yapilan seçimlerin Karaman'a hayirli olmasini temenni ediyorum.” dedi.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.