Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Ünlü Mankenlerden Karaman Çıkarması

Güncel

Gelin adaylarının tatlı telaşelerinde onlara rehberlik edecek çok özel bir organizyonda sunulacak saç ve gelinlik modelleri gelinlerin kararsızlıklarını yol edeceğe benziyor.

Yazın yaklaştığının artık iyice hissedildiği bu son düzlükte, gelin adaylarının da heyecan seviyesi tavan yapmak üzere. Bu tatlı kararsızlık kimi zaman küçük salvolarla atlatılırken kimi zaman ise gelin adayları için bir kabusa dönüşebiliyor Bütün gelinlik ve saç modellerini birebir deneme fırsatı olmayan gelin adaylarının bu durumlar için yardımına podyumdaki mankenler yetişecek. Baş manken olarak Şebnem Schafer ve Tuğba Melis Türk’ün yer aldığı on dört farklı mankenden oluşan podyum ekibinin, birbirinden özel gelinlik ve saç modelleriyle boy göstereceği Summer Wedding Fest ile gelin adaylarının akıllarındaki soru işaretleri ortadan kalkacak. Grand Otel Karaman'da yapılacak olan Summer Wedding Fest, 14 Nisan 2019 Pazar günü, saat 14:00’de Sapphire Balo Salonu’nda gerçekleştirilecek. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.