Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Vali Kahraman’dan Sehit Polis Memurlarinin Ailelerine Taziye

Güncel

Vali Süleyman Kahraman, Mardin’in Kiziltepe ilçesinde özel harekat polislerinin içinde bulundugu aracin devrilmesi sonucu sehit olan biri Karamanli olarak 4 Polis memurunun ailesine taziyede bulundu.

Vali Süleyman Kahraman, Karamanli sehit polis memuru Kuddusi Arisoy’un baba evine bassagligi ziyaretinde bulunarak sehit polislerin ailelerine sabir ve bassagligi dilerken, yarali polis memuruna da acil sifalar dileginde bulundu.
Vali Kahraman, sehit polis memurlari için yayinladigi taziye mesajinda “Mardin’in Kiziltepe ilçesinde polis aracinin devrilmesi sonucu, polis memurlari Mustafa Acar, Hasan Babacan, Aytaç Usta ve Hemserimiz Kuddusi Arisoy’un sehit oldugunu ve bir polis memurumuzun da yarali olarak hastaneye kaldirildigini üzüntüyle ögrendim. Bu vahim kaza tüm milletimiz gibi bizleri de mahzun etmistir. Görevlerinde basindayken can veren polislerimiz, aziz milletimizin kalbinde daima yasayacaktir. Allah’tan milletimizi bu tür kazalardan muhafaza buyurmasini ve sehit polislerimizi rahmetiyle kusatmasini temenni eder; ailelerine ve yakinlarina sabirlar, yarali polis memurumuza da acil sifalar dilerim” ifadelerine yer verdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.