Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Vali Meral Akçaşehir Beldesini Ziyaret Etti

Güncel

Vali Fahri Meral, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize bağlı Akçaşehir Kasabasını ziyaret etti.

Akçaşehir Belediye Başkanı Hikmet Yirşen ve belediye meclis üyeleri tarafından karşılanan Vali Meral, belde girişinde bulunan soğuk hava deposunda incelemelerde bulunarak, yörenin önemli geçim kaynağı olan elmanın üretimi ve depolanmasından pazarlanmasına kadar yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Beldede bir araya geldiği vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral, ziyaret ettiği esnaflara da hayırlı ve bereketli bol kazançlar temennisinde bulundu.
 
Vali Fahri Meral ziyaret ve incelemelerine daha sonra Akçaşehir Ortaokulu ile devam etti. Öğrencilerin sportif faaliyetler yapabilmesine imkân tanıyan spor salonu ve oyun parkında incelemelerde bulunan Vali Meral, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
 
Akçaşehir Kasabasındaki Aile Sağlık Merkezini de ziyaret eden Vali Fahri Meral,  incelemelerde bulunduğu binanın mevcut durumu ve çalışma koşulları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ziyaret ve incelemelerin ardından Vali Meral, Akçaşehir Kasabasından ayrıldı. 
 
Vali Fahri Meral’in Akçaşehir Kasabasına gerçekleştirdiği ziyarete, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Kurt, İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Abdullah Kaya, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Celalettin Büyükboyacı eşlik etti.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.