Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Vali Meral Huzurevi Sakinleri ve Öğrencilerle Bir araya Geldi

Güncel

İlimiz valisi Fahri Meral ve eşi Zehra Meral, “Yaşlılar Haftası” nedeniyle düzenlenen programda huzurevinde kalan yaşlılar ve üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Yaşlılar Haftası nedeniyle Nefise Sultan Kız Yurdunda düzenlediği programa Vali Fahri Meral ve eşi Zehra Meral’in yanı sıra, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Servet Türegün, Dursun Fakih Huzurevi sakinleri ve üniversite öğrencileri katıldı. Vali Meral, burada yaptığı konuşmada, çeşitli vesilelerle yaşlılarla bir araya gelmeye çalıştıklarını hatırlatarak, huzurevi sakinlerinin yaşlılar haftasını kutladı. Dursun Fakih Huzurevi’nde kalan yaşlılar ile üniversite öğrencilerini bir araya getiren programda, Vali Meral ve eşi Zehra Meral ile üniversite öğrencileri yaşlılara karanfil verdi.
Daha sonra öğrencilerle kahvaltıda bir araya gelen huzurevi sakinleri, sohbet ederek hoş vakit geçirdiler. İdarecilere ve öğrencilere teşekkür eden yaşlılar, düzenlenen etkinlikten memnun kaldıklarını belirttiler.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.